5 gangen wildmenu

Home / Nieuwsbrief / 5 gangen wildmenu
In Nieuwsbrief

Na een zeer geslaagd Italiaans weekend in P, nadert de herfst met rasse schreden. We nemen afscheid van de zomer en denken nu aan Wild, Paddestoelen en Maïs! Tijdens het weekend van 26, 27 en 28 oktober serveren wij dan ook in Restaurant P ons speciale wildmenu:

5 gangen wildmenu

Amuse: Pastrami, van zelfgeschoten Ree

Wijntip: Prosecco met Cranberrysiroop

Paté van Hert en Everzwijn

Wijntip: Casa Ermelinda

Rouleau van Bosduif met Maïsfantasietjes

Wijntip: Côtes du Rhône ‘Clos Romane’

Soep van Bospaddestoelen à la Bocuse
Tussendoortje: Granité van Cranberry
Hertrump met getruffeerde Puree

Wijntip: Monterè Ripasso Valpolicella

Nagerecht van onze patissier

Herfst (2)

  • Menu (wild of vegetarisch) voor 40 euro, dranken zijn niet bij het menu inbegrepen.
  • In bovenstaande gerechten zijn onbespoten producten verwerkt, afkomstig van onze eigen ‘Hof van P’.
  • Uiteraard zijn ook vegetariers dit weekend welkom, meldt dit wel even bij de reservering!