Een P komt, een P gaat…

Home / Nieuwsbrief / Een P komt, een P gaat…
In Nieuwsbrief

Sinds de start van Restaurant P, nu 5, 5 jaar geleden, zijn er P’s vertrokken en weer nieuwe P’s bijgekomen.

Een P komt: Kara is eén van deze nieuwkomers in P…

Meestal komen nieuwe P’s, nadat ze als gast gesnuffeld hebben aan de sfeer in P, door een stage in de bediening en/of keuken om te zien of het werk bevalt. En meestal blijven ze daarna dan ook plakken voor een paar jaar. Kara Petit heeft dit begintraject doorlopen en is nu als P ingelijfd in ons team!
Wie is Kara Petit?
Kara is diëtist en grafisch ontwerper en werkt ook nog in haar eigen bedrijf…
Zij is al 40 jaar een overtuigd vegetariër en heeft zelfs een vegetarisch kinderkookboek geschreven (De Lachende Koe).

Een P gaat…

Gunter zal per 1 oktober 2018,  met pijn in het hart,  P na 3 jaar verlaten. Hij gaat zijn andere passie achterna, namelijk:  zijn boot in Italië. Misschien wordt hij wel onze vaste visleverancier.

Pgaat1 Pgaat24.05.2018

Hij en zijn vrouw zullen een groot deel van het jaar door de Middellandse zee gaan zeilen, wat de combinatie met het P zijn niet meer mogelijk maakt. Gunter kwam binnen met het ‘diploma waterkoken’  maar draait nu avonden geheel zelfstandig als chef in de keuken!

De filosofie van Restaurant P dat het een doorgangshuis moet zijn van pensionado’s die voor een bepaalde tijd willen proeven van het restaurantwezen krijgt steeds meer vorm. We zijn op dit moment met 10 P’s. Van de founding fathers zijn Hub en John L. nog over.

Met het weggaan van… en de komst van… is het niet zo dat er geen plaatsen zijn voor nieuwe P’s. In de bediening en in de keuken (ervaring is absoluut geen vereiste, wij leiden je wel op) zijn nieuwe mensen van harte welkom.

Mocht je zin hebben om voor een bepaalde tijd deel uit te maken van ons team, neem dan contact op via:  info@restaurant-p.nl