Menu

Koude voorgerechten

Inktviscarpaccio met een frisse venkelsalade €10,00
Naar recept uit Calabrië
Wijntip: Domaine du Pré Baron Touraine Sauvignon Blanc l ’elegante

Graved lax op een crème van avocado €10,00
Wijntip: Domaine Les Plos  Chardonnay

Huisgemaakte wildpaté hert/everzwijn €9,00
Wijntip: 125 Uno Due Cinque Primitivo del Salento

Lauwwarme salade van zoete aardappel en yoghurt €8,00
Wijntip: Domaine Les Plos  Chardonnay

Warme voorgerechten

Aan tafel gerookte zalm op een mango-paprika salsa €9,00
Lauw warm, een van onze signatuurgerechten
Wijntip: Pinot blanc van “Caves du vieil Armand”

Soep van het seizoen €8,00

Garnalen op een aardappelrisotto €10,00
Wijntip: BordeauxChateau Cadaulan Rosé

Ravioli met een ricotta vulling en paddenstoeltjes  €10,00
Wijntip: Pinot blanc van “Caves du vieil Armand”  

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de chef, altijd een verrassing €21,00

Ierse “gerijpte” entrecote €24,00
Met Belgische frieten, béarnaise- of pepersaus
Wijntip: Monterè Ripasso Valpolicella

Hertenbief met getruffeerde puree €23,00
Wijntip: Monterè Ripasso Valpolicella

Saltimbocca van kalfsoester met parelcouscous  €22,00
Klassieker uit de Italiaanse keuken (vertaling: springt in de mond)
Wijntip: 125 Uno Due Cinque Primitivo del Salento

Vis van het seizoen  €23,00
Wijntip: Chateau Cadaulan Bordeaux

Nagerechten

Witte chocolademousse met mango en ananas €9,00

Kazen van de dag €10,00
Geaffineerde zachte en hardere kazen van een langere rijping

Nagerecht van onze patissier €9,00
We laten ons inspireren door haar stemming van de dag

Semifreddo €8,00
Ijsgerecht met ananas, limoen en kokoscrumble

In deze gerechten zijn producten afkomstig van onze eigen “Hof van P” verwerkt.

Drie- of viergangen verrassingsmenu

Voor- (tussen-), hoofd-, nagerecht
Hoofdgerecht: keuze uit vlees, vis of vega

Drie gangen €34,-

Vier gangen €40,-

In deze gerechten zijn producten afkomstig van onze eigen “Hof van P” verwerkt.

Voor de kleintjes

Hamburgertjes, frietjes, mayo €7,00

IJs met slagroom €6,00