Menu

Koude voorgerechten

Inktviscarpaccio met een frisse venkelsalade €11,00
Naar recept uit Calabrië
Wijntip: Domaine du Pré Baron Touraine Sauvignon Blanc l ’elegante

Avocado gevuld met grijze garnaaltjes en amandelen €10,00
Wijntip: Domaine Les Plos  Chardonnay

Tomatentorentje met pesto en  paprikasaus €10,00
Wijntip: La Rosée de la Grande Barde

Salade met geitenkaas en pistachenoten €9,00
Wijntip: Domaine Les Plos Chardonnay

Warme voorgerechten

Aan tafel gerookte zalm op een mango-paprika salsa €10,00
Lauw warm, een van onze signatuurgerechten
Wijntip: Pinot blanc van “Caves du vieil Armand”

Soep van het seizoen €9,00

Garnalen op een aardappelrisotto €11,00
Wijntip: La Rosée de la Grande Barde

Mediterrane courgettespaghetti €10,00
Met gedroogde tomaten, kappertjes, olijven
Wijntip: Domaine du Pré Baron Touraine Sauvignon Blanc l ’elegante

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de chef, altijd een verrassing €22,00

Ierse “gerijpte” entrecote €25,00
Met Belgische frieten, béarnaise- of pepersaus
Wijntip: Monterè Ripasso Valpolicella

Kalfsescalope gevuld met geroosterde paprika €23,00
Wijntip: Les Jamelles Merlot

Lamsfilet met een kruidenkorst €23,00
Wijntip: 125 Uno Due Cinque Primitivo del Salento

Vis van het seizoen  €24,00
Wijntip: La Rosée de la Grande Barde

Nagerechten

Witte chocolademousse met mango en ananas €9,00

Kazen van de dag €10,00
Geaffineerde zachte en hardere kazen van een langere rijping

Nagerecht van onze patissier €9,00
We laten ons inspireren door haar stemming van de dag

Semifreddo €8,00
IJsgerecht met ananas, limoen en kokoscrumble

In deze gerechten zijn producten afkomstig van onze eigen “Hof van P” verwerkt.

Drie- of viergangen verrassingsmenu

Voor- (tussen-), hoofd-, nagerecht
Hoofdgerecht: keuze uit vlees, vis of vega

Drie gangen €34,-

Vier gangen €40,-

In deze gerechten zijn producten afkomstig van onze eigen “Hof van P” verwerkt.

Voor de kleintjes

Hamburgertjes, frietjes, mayo €7,00

IJs met slagroom €6,00