Menu Schaaldierenfestijn in Restaurant P

Home / Nieuwsbrief / Menu Schaaldierenfestijn in Restaurant P
In Nieuwsbrief

14-15-16 en 21-22-23 juni 2019

Amuseaperitief oester

Wijntip: Prosecco met een scheutje Oyester44 Vodka

 

Coquilles, Venkel curry en Mesclun salade

Wijntip: Tilia; Viogner, Chardonnay, en Torrontes

 

Black Tiger garnalen op een Aardappelrisotto

Wijntip: Domaine Les Plos; Chardonnay

 

Bisque van Langoustines met Grijze garnalen

 

Granité op basis van Campari

 

Hele Canner Kreeft met Courgette spaghetti

Wijntip: Domaine Les Plos; Chardonnay

 

Nagerecht van onze patissier

Wijntip: Chateau Pion Monbazillac

 

Menu voor 47 europer persoon, dranken zijn niet bij het menu inbegrepen. In bovenstaande gerechten zijn onbespoten producten verwerkt, afkomstig van onze eigen ‘Hof van P’.

Gezien de complexiteit van dit menu voor de keukenbrigade, is het tot onze spijt niet mogelijk om  op deze avonden vegetarische gerechten te bereiden.