Ons schaaldierenweekend in vogelvlucht…

Home / Nieuwsbrief / Ons schaaldierenweekend in vogelvlucht…
In Nieuwsbrief

Ons schaaldierenweekend in vogelvlucht…

Het schaaldierenmenu afgelopen weekend was een groot succes: volgeboekt én de gasten waren zeer tevreden. Daar gaat het allemaal om, toch?

Iedere dag in alle vroegte was er de inkoop van de kreeften bij de Hanos. Het klaarmaken van 80 kreeften was nog een hele klus.  Eén kreeft was het er niet mee eens en had John in zijn vinger te pakken, hetgeen resulteerde in een snelle medische ingreep.

Een volgende stap was de aanmaak van de Bisque van langoustinekarkassen. De amuse was gemaakt van een oester met rode uitjes en frambozendressing. Hierbij werd een Prosecco als aperitief geschonken met een scheutje Oyester wodka.

Verder was er een Ceviche van coquilles met een dressing van Kaffir lime olie en sushi azijn. Uiteraard serveerden we ook onze garnalen in een  gebrande Fernand Point saus. En dan de Piece de Resistance: kreeft met een Hollandaisesaus, zwarte linguini aangemaakt met een visfond en door inktvisinkt gezwarte roomsaus. Het nagerecht was van onze huispatissier Marie-José: een fruitsoepje met ingelegde abrikoos, vanille-ijs, een Napoleon krokantje en vers fruit.

Beste gasten, tot weerziens in P!