Valentijn kleine gerechten-festijn in p

Home / Nieuwsbrief / Valentijn kleine gerechten-festijn in p
In Nieuwsbrief

Op 7, 8, 9, 14, 15 en 16 februari (14 en 15 februari zijn al volgeboekt)

Ontvangst 18.30 uur en aanvang menu stipt om 19.00 uur

Brioche broodjes-dashiboter
Obulato hoorntje-ganzenlevermousse-krokantje
Waldorfsalade-krokantje-garnaal
Wijntip: Om er in te komen een feestelijke Prosecco òf, als u niet van een ‘bubbel’ houdt, een frisse Verdicchio, ook een prachtige starter.

Zalmpraline-salade-radijs
Krab-prei-laksa-espuma
Coquille-rettich-rode witlof
Vis-papillotje-minitomaat
Wijntip: Alle gerechtjes hebben iets romigs. Daar past een Chardonnay goed bij. De wijn heeft tonen van tropisch fruit en geeft een lekker ‘filmend’ mondgevoel.

Bisque-grijze garnaaltjes
Lekker om gewoon zo te eten, dus zonder wijn.

Risotto-truffel-beukenzwammetjes
Zwezerik-perenchutney
Kwartel-vijgencompote
Wijntip: Een mooie Italiaanse wijn, bv uit de Abruzzen, gemaakt van de Montepulciano druif past hierbij. Net als de gerechten, is de wijn een beetje aards maar ook fruitig met een snufje kruiden.

Kaaskrokantje-bosbes-perzik
Witte chocomousse-bloemen
Chocobom-passievrucht
Wijntip: Zoet én hartig combineren geweldig met onze LBV-port. Mocht u alleen bij de zoete gerechten een begeleidende wijn wensen, dan is onze Visciole een absolute aanrader!

Dit festijn serveren wij voor 49 euro, dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Gezien de complexiteit van de gerechten en de diversiteit van de gebruikte ingrediënten, is het deze avond tot onze spijt niet mogelijk om rekening te houden met vegetariërs en allergieën (lactose/schaaldieren/noten/gluten/etc.)

7, 8, 9, 14, 15 en 16 februari (14 en 15 februari zijn al volgeboekt)

Proefkoken Valentijn        Wijnproeven Valentijn