Verlening 5 gangen wildmenu

Home / Nieuwsbrief / Verlening 5 gangen wildmenu
In Nieuwsbrief

Wegens enorme belangstelling voor ons wildmenu hebben wij besloten om dit menu het volgende weekend door te zetten, dus: 2, 3 en 4 november kun je vanaf nu ook reserveren voor ons wildmenu:

5 gangen wildmenu

Amuse: Pastrami, van zelfgeschoten Ree

Wijntip: Prosecco met Cranberrysiroop

Paté van Hert en Everzwijn

Wijntip: Casa Ermelinda

Rouleau van Bosduif met Maïsfantasietjes

Wijntip: Côtes du Rhône ‘Clos Romane’

Soep van Bospaddestoelen à la Bocuse
Tussendoortje: Granité van Cranberry
Hertrump met getruffeerde Puree

Wijntip: Monterè Ripasso Valpolicella

Nagerecht van onze patissier

Herfst (2)

  • Menu (wild of vegetarisch) voor 40 euro, dranken zijn niet bij het menu inbegrepen.
  • In bovenstaande gerechten zijn onbespoten producten verwerkt, afkomstig van onze eigen ‘Hof van P’.
  • Uiteraard zijn ook vegetariers dit weekend welkom, meldt dit wel even bij de reservering!