
Wegens enorme belangstelling voor ons wildmenu hebben wij besloten om dit menu het volgende weekend door te zetten, dus: 2, 3 en 4 november kun je vanaf nu ook reserveren voor ons wildmenu:
5 gangen wildmenu
Amuse: Pastrami, van zelfgeschoten Ree
Wijntip: Prosecco met Cranberrysiroop
Paté van Hert en Everzwijn
Wijntip: Casa Ermelinda
Rouleau van Bosduif met Maïsfantasietjes
Wijntip: Côtes du Rhône ‘Clos Romane’
Soep van Bospaddestoelen à la Bocuse
Tussendoortje: Granité van Cranberry
Hertrump met getruffeerde Puree
Wijntip: Monterè Ripasso Valpolicella
Nagerecht van onze patissier
- Menu (wild of vegetarisch) voor 40 euro, dranken zijn niet bij het menu inbegrepen.
- In bovenstaande gerechten zijn onbespoten producten verwerkt, afkomstig van onze eigen ‘Hof van P’.
- Uiteraard zijn ook vegetariers dit weekend welkom, meldt dit wel even bij de reservering!