Wildweekenden in P

Home / Nieuwsbrief / Wildweekenden in P
In Nieuwsbrief

11, 12, 13, 18, 19 en 20 oktober

Amuse: Mini pita met everzwijn

Wijntip: Kir Royal

Huisgemaakte paté van fazant met pistachenoten

Wijntip: Pinot Blanc van Caves du Vieil Armand

Bosduif op Pekingwijze

Wijntip: Casa Ermelinda

Wildsoep met funghi

Granita van rode kool

Hertenrugfilet, licht gerookt

Wijntip: Monterè Ripasso Valpolicella

Nagerecht van de chef

Wijntip: Visciola Querciantica

Dit 5-gangen wildmenu serveren wij voor 47 euro, dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. In bovenstaande gerechten zijn onbespoten producten verwerkt, afkomstig van onze eigen ‘Hof van P’.

Een vegetarisch menu is helaas niet mogelijk. Speciaal voor de vegetariërs en mensen die minder vlees willen eten, organiseren wij in april 2020 een speciaal vegetarisch weekend.