5 gangen vega menu

Home / Nieuwsbrief / 5 gangen vega menu
In Nieuwsbrief

Datum: 7, 8 en 9 augustus 2020

Amuse: Groentenschuimpjes
De ideale starter: Prosecco met een scheutje Limoncello

Bulgur – bloemkool – feta
Een puur gerecht, een dito wijn. Onze Verdicchio laat de pure smaken helemaal uitkomen.

Ravioli – eidooiercrème-beurre blanc

Een romig karakter kenmerkt deze ravioli. Een fruitige en lichte Chardonnay is dé ideale begeleider.

Velouté – prei – lente-ui

Heeft u nog een beetje Chardonnay in het glas? Deze kunt u bij de Velouté lekker leegdrinken.

Eryngii – groene asperges- erwtenmousseline

We schenken u graag een mooie zuivere en wat aardse Montepulciano uit de Abruzzen.

Of voor de niet vegetariër

Ribeye – frietjes – groentjes
Bij dit stevig stuk vlees past een wijn met karakter. Ripasso uit Valpolicella heeft de kracht en de finesse voor een mooie samensmelting van vlees en wijn.
 
Misérables – aardbei – amandel
Een zoetje bij een zoetje, mmm…

Bovenstaand 5-gangen vegetarisch menu voor 45 euro. Dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. In bovenstaande gerechten zijn onbespoten producten verwerkt, afkomstig van onze eigen ‘Hof van P’. Indien u als hoofdgerecht de Ribeye wenst dit s.v.p. specifiek bij de reservering vermelden.