Beste/zeer gewaardeerde vrienden/relaties van Restaurant P. Vanaf december 2013 zal Restaurant P u op maandelijkse/tweemaandelijkse basis middels een nieuwsbrief op de hoogte brengen van nieuwe menu’s of veranderingen in het menu en overige activiteiten.

U kunt zich aanmelden voor deze nieuwsbrief via door hier te klikken

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u te mogen begroeten in restaurant P.

Menu Candlelight diner

Amuse Wijntip: Prosecco met een vleugje yuzu Tartaar gerookte biet-hoisinmayo-soja eidooier Wijntip: Côtes du Rhône “Clos Romane” 🕯️ Black paella-edamame-garnalen-vlammend of [...]

Het is bijna zover

Komende vrijdag 26 november worden alle kaarsen in P aangestoken voor ons jaarlijkse 6 gangen candlelight diner. De koks hebben hun uiterste best gedaan om de gerechten qua smaak en presentatie [...]

Candlelight diner in P🕯️

De P’s hebben afgelopen week tijdens het proefkoken geproefd, gewikt en gewogen om uiteindelijk tot ons jaarlijkse candlelightmenu 2021 te komen. Onderstaand het resultaat waar we u mee willen [...]

Candlelight diner

Vooraankondiging Beste gasten, Na zeer geslaagde wildweekenden, nemen we afscheid van de herfst en de koks starten komende weken met de voorbereidingen van de Candlelight avonden in P. P is dan [...]

Het is bijna zover

Zes verfijnde gerechten zijn door de P’s voorgeproefd en goed bevonden. Bij elk gerecht kan gekozen worden voor bijpassende wijn of bier. Vrijdag 15 oktober a.s. starten we met ons 6 gangen [...]

Wildweekenden in P

Wildweekenden in P 15,16,17,22,23,24,29,30 en 31 oktober Amuse Wijntip: klassieke Kir Royal Biertip: Dame Jean Brut sur Lie Wildterrine-haas-fazant-cranberries-gekaramelliseerde ui Wijntip: Côtes [...]

Vooraankondiging Wildweekenden in P

Startende 15 oktober a.s. en de drie navolgende weken op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor koks breekt ook nu weer een mooie tijd aan waarbij in de keuken met behulp van de dan aanwezige [...]

Beschrijving bieren bij Koken met bier

Biermenu Amuse  Dame Jeanne Brut sur Lie, droog fris champagne bier Haringtartaar-rode biet-appel Westmalle Trappist extra Scampi-zwarte rijst-limoen-avocado-jalapeño Fourchette, gebrouwen i.s.m. [...]

Koken met bier… het is bijna zover!

Koken met bier… het is bijna zover! Lieve gasten, Zes verfijnde gerechten zijn door de P’s voorgeproefd en goed bevonden. De bieren zijn ingekocht, de wijnen voor de niet bierdrinkers zijn [...]