Al eens gedacht aan een bijbaantje in de bediening of keuken?

Home / Nieuwsbrief / Al eens gedacht aan een bijbaantje in de bediening of keuken?
In Nieuwsbrief

Moeders, vaders, tantes, ooms, vrienden en kennissen … deel deze mail met de studenten in uw omgeving!

Beste studenten,

Al eens gedacht aan een bijbaantje in de bediening of keuken?

Bij Restaurant P in Grevenbicht kan dat! Wij (zie foto) maken deel uit van het studententeam dat de ‘Pensionado’s’ ondersteunt in Restaurant P. Wij werken zowel in de keuken alsook in de bediening. Het studententeam is een ‘zelfsturende’ groep. Dit betekent dat wij alles zelf regelen, zoals de aanname van nieuwe studenten, wie van ons wanneer werkt (de planning) en natuurlijk onze gezamenlijke uitjes!

We leren werken in de bediening en ook wordt al het voorkomend werk in de keuken van afwasser tot en met het assisteren van de kok geleerd. Het restaurant is geopend op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavond, dit zijn tevens de mogelijke werkdagen. Kijk op onze site (www.restaurant-p.nl) voor meer informatie.

Woon je in de omgeving van Grevenbicht en ben je 15 jaar of ouder, dan zouden wij het leuk vinden als je ons team komt versterken. Ervaring is niet nodig, wij leren je de kneepjes van het vak wel!
Heb jij zin om te komen werken bij Restaurant P? Neem dan contact op met ons door een mailtje te sturen naar:  werkenbijp@outlook.com (vermeld je naam, geboortedatum en woonplaats).

Groetjes, het studententeam