Beleef het OLS bij Restaurant p

Home / Nieuwsbrief / Beleef het OLS bij Restaurant p
In Nieuwsbrief

Zondag 6 juli 2014 vindt in Grevenbicht het OLS plaats.

Het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS), ook wel D’n Ouwe Limburger genoemd, is een jaarlijks treffen van vrijwel alle schutterijen uit Belgisch en Nederlands Limburg.  De ongeveer 150 deelnemende schutterijen zijn aangesloten bij de Oud-Limburgse Schuttersfederatie, het overkoepelend orgaan voor alle schutterijen en schuttersgilden van beide Limburgen.

Er worden die dag in Grevenbicht ongeveer 40.000 bezoekers verwacht en het Maasdorp zal dientengevolge bruisen van leven. Restaurant p ligt pal aan de route van de optocht van alle deelnemende schutterijen. We laten zondag 6 juli dan ook niet ongemerkt voorbijgaan. Wij kleden ons restaurant aan in de stijl van D’n Ouwe Limburger en geven het restaurant een café-functie. De prijzen van de consumpties zijn deze dag aangepast.

Het terras voorzien we van statafels, zodat onze gasten de optocht letterlijk aan hun neus voorbij kunnen zien gaan. Op de braai buiten bereiden we een heerlijk broodje met worst. Onder het genot van een heerlijk glas bier, wijn of anderszins en een broodje worst kunt u bij ons de folkloristische optocht  van nabij aanschouwen.

Wij verwelkomen u graag in ons tijdelijk café met terras.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de gebeurtenissen bij Restaurant P? Schrijf u dan nu hier in voor de nieuwsbrief.