Biermenu

Home / Nieuwsbrief / Biermenu
In Nieuwsbrief

Lieve gasten,

Het is al weer een paar weken geleden dat we als restaurant gasten mochten ontvangen. Het was voor ons, en vele collega’s, de wonden likken en er weer vol tegenaan gaan.

Ondertussen hebben we al weer twee speciale evenementen achter de rug namelijk ons 12 gangen kleine gerechten menu en het kreeftenfestijn. Beide evenementen waren dankzij uw reserveringen weer een daverend succes.

Het volgende evenement is het “6 gangen diner koken met bier”. We zijn op dit moment druk bezig met het menu op punt te zetten en hebben in samenwerking met de zytholoog (Caroline) van drankenhandel Corstjens in Maaseik de perfecte bieren erbij gekozen.

Het “koken met bier” hebben wij gepland 3 opeenvolgende weekenden (vr, za, zo) en wel startend op 27 augustus 2021 tot en met 12 september 2021.

WE ONTVANGEN U DAN OOK GRAAG VANAF 18.00 UUR EN HET DINER START STIPT OM 18.30 UUR.

Biermenu

Amuse 
Dame Jeanne Brut sur Lie, droog fris champagne bier

Haringtartaar-rode biet-appel
Westmalle Trappist extra

Scampi-zwarte rijst-limoen-avocado-jalapeño
Fourchette, gebrouwen i.s.m. topchefs

Kabeljauwloin-spek-maftoul-caponata
Wilderen Tripel Kanunnik

Anguspie-aardappelschuim- “kimchi” rode spitskool
Straffe Hendrik quadrupel

Nagerecht van onze patissier
Kompel

Kazen: Witschimmel  Napoleon-Flandrien grand cru-Grevenbroecker
Val-Dieu Grand Cru

 

Reserveringen voor ons “6 gangen diner koken met bier” kan telefonisch via 0651115540 of via onze site https://restaurant-p.nl/reserveren/.

Voor de niet bierliefhebbers serveren wij op verzoek natuurlijk ook bijpassende wijnen.
Ontvangst gasten 18.00 uur, start menu stipt om 18.30 uur
Dit 6 gangen menu serveren wij voor 58 euro. Dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Afwijkingen van het menu zijn, gezien de complexiteit voor de keuken, helaas niet mogelijk.