Bruiloft in Restaurant P

Home / In het nieuws / Bruiloft in Restaurant P

Inclusief de officiële plechtigheid…

Op 19 september jl. beleefden de heer en mevrouw Ploumen-Akkermans de mooiste dag van hun leven in Restaurant P.

Hier vond hun complete bruiloft plaats. Niet alleen zouden bruid, bruidegom en gasten verwend worden met hapjes en drankjes, ook de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand was geregeld!

Het was een bijzondere dag voor iedereen, niet het minst voor de P’s.

Na een goede voorbereiding met een heus draaiboek startte de dag om 06.00 uur ’s morgens. Volgens een van de P’s moest het gebak vers zijn en werd er dus diezelfde dag vlaai gebakken. Uiteraard waren de andere P’s ook al dagen druk bezig met de voorbereidingen.

Nadat de gasten rond 14.00 waren ontvangen, werd het huwelijk voltrokken door de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Aansluitend vond er een koffietafel plaats voor de aanwezigen met als hoogtepunt het aansnijden van de huisgemaakte ‘dubbeldekker’ bruidstaart.

Tijdens de receptie, die dankzij het mooie weer grotendeels buiten op het terras plaatsvond, werden diverse hapjes geserveerd.

Om 19.00 uur waren de genodigden in het restaurant welkom voor een uitgebreid diner. Diverse optredens van familie en collega’s droegen bij aan de fijne ambiance.

Rond middernacht gingen onze gasten en de P’s tevreden naar huis.

Benieuwd naar de foto’s van de bruiloft? Bekijk deze op onze Facebook pagina!