Skip to main content

Einde van het wildmenu

Gisteren hebben we de laatste borden van ons wildmenu uitgeserveerd. Heel veel gasten hebben ook dit jaar weer genoten van een buitengewoon mooi samengesteld menu bestaande uit hert, wild zwijn, haas en ree. We waren af en toe een beetje verlegen van alle complimenten die we kregen over de smaak, de opmaak en de portionering, we werden beloond met applaus, duimpjes omhoog en een toespraak van een gast die zijn waardering uitsprak. Tevreden gasten, dat is waar we het voor doen, de P’s zijn dan ook heel trots en dankbaar dat het weer is gelukt!

En hoe verder

Om even op adem te komen zijn we gesloten in het weekend van 4-5-6 november. De P’s gaan dan zelf uit eten om nieuwe inspiratie op te doen, want met alle positieve reacties op ons wildmenu heeft u de lat voor ons weer een streepje hoger gelegd. In de periode 11 t/m 20 november serveren we een 3, 4 of 5 gangen diner naar keuze, waarbij u zelf kiest voor het aantal gangen en of u vis, vlees of vegetarisch wenst te eten. Op 12 november is er een besloten feest en kunt u niet terecht in ons restaurant.

Candlelight dinner

We sluiten het jaar af met het “Candlelight dinner”, wederom een 5-gangen thema menu dat we serveren in de periode 25 november t/m 17 december. Tijdens deze periode zullen we ook vieren dat restaurant P op 1 december 10 jaar bestaat, hierover hoort u binnenkort meer.

Voor Candlelight dinner wordt u verwacht vanaf 18:00 uur, we starten stipt om 18:30 uur met uitserveren. Mocht u interesse hebben voor dit diner, wacht dan niet te lang met boeken want er zijn al veel gasten die hebben gereserveerd.

Het menu voor het Candlelight dinner:

Amuse

Carpaccio coquille-bloemkoolcrème-appeldressing

Vlammende blacktiger garnaal – Aziatische salade

Eryngii – chorizo – nori

Spoom

Wilde eend – bulgur – wortelvariaties

Nagerecht van de chef

Het is ook mogelijk om het Candlelight menu te bestellen als vega menu, dit wel graag bij reservering aangeven.

 

 

U kunt reserveren via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graag tot ziens,
het P team