De filosofie achter P

Home / Nieuwsbrief / De filosofie achter P
In Nieuwsbrief

Wat doe je als je pensioen en dus een zee van vrije tijd nadert? Dit vroeg een stel vrienden zich af toen hun pensioen in zicht kwam. Tijdens een avondje pimpelen ontstond het idee om samen een restaurant te beginnen. De achtergrond van hen allen was – en is – een passie voor horeca en gezelligheid, koken met vrienden en uiteraard lekker eten. Na advertenties, waarin gepensioneerden met een horecavirus werden opgeroepen om te reageren, en heuse sollicitatierondes bleef er uiteindelijk een aantal personen over. 1 december 2012 opende Restaurant P.

Het huidige team is een groep Pensionado’s met een welverdiend pensioen én Passionado’s die naast hun betaalde baan met veel animo meewerken in het restaurant. Zij doen samen met onze vaste kracht, gastvrouw Marjo Welman, hun uiterste best om een betaalbaar en gezellig avondje uit te verzorgen in een huiselijke omgeving.

De keuken heeft een mediterraan karakter met verse producten van het seizoen. Nagenoeg alles is zelf gemaakt tot en met de versnaperingen bij de koffie door onze huispatissiers Ardy en Odie. Vegetariërs voelen zich bijzonder welkom door het steeds wisselende vegetarisch gerecht, dat door onze koks met ‘vega-specialisme’ wordt bereid.

Veel genot in ons restaurant namens het hele p team

Ad, Dory, Hub, John, José,Marie José, Marjo, Peter, Yvonne