Skip to main content

Proefkook Wild

Op 13 september verzamelde nagenoeg de voltallige P familie aan de Greune Paol voor de proefkook van het wildmenu 2022. De koks hadden een veelheid aan wildgerechten voorbereid die allemaal uitvoerig werden geproefd en gekeurd. Haas, wild zwijn, hert, eend, ree, diverse bereidingen en garnituren, mooie borden vergezeld door smaakvolle wijnen. Het was een streling voor de tong en de smaakpapillen werden tot het uiterste op de proef gesteld. De middag eindigde met zang en dans, maar bovenal met trots op het mooie menu dat we onze gasten gaan aanbieden.


Menu Wildfestijn 7 t/m 30 oktober 2022

Amuse: Cappuccino – bospaddenstoelen – koffie

Gekaramelliseerde uientaart – hertenhaas – citrusjus

Wildzwijnrolletjes – cantharellen – blue d‘Auvergne – hete bliksem

Hazenrug – beukenzwammetjes – miniwortels – wildsaus

Ree – knolselder – meloesuitjes – macadamia – kweepeer

Nagerecht van de chef óf een selectie van kazen


U kunt reserveren voor het Wildfestijn dat geserveerd wordt in de periode van 7 t/m 30 oktober 2022, ontvangst van de gasten is om 18:00 uur. De kosten van dit 5-gangen menu bedragen €59 p.p., exclusief drank. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs van €8 zowel het nagerecht van de chef als de kaas te bestellen.

Vanwege de beperkte mogelijkheden van onze keuken, is het gedurende die periode niet mogelijk om af te wijken van het vastgestelde menu, ook serveren we dan geen vega gerechten.

Ons restaurant is geopend op vrijdag, zaterdag en zondagavond, reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).