Skip to main content

Het eerste weekend Kreeftenfestijn

We zijn afgelopen weekend gestart met het Kreeftenfestijn, een 6 gangendiner met kreeft en andere schaaldieren. Het is altijd weer een uitdaging voor het culinaire P Team om nieuwe gerechten, mooi en smakelijk bij onze gasten op het bord te serveren. Het kreeftenmenu vergt nogal wat voorbereiding, de opwinding en de spanning waren vooraf duidelijk voelbaar in de keuken.

Nu de kop eraf is, kijken we met zijn allen terug op een geslaagd weekend met complimenten van de gasten en heel tevreden P’s. Eenmaal op het bord is overigens ook de kop van de kreeft eraf, u hoeft niet zelf aan de gang met allerlei gereedschap om de kreeft leeg te halen.

Het kreeftenfestijn loopt nog tot en met  17 juli en er zijn nog vrije plaatsen. Het volledige menu vindt u op onze website (www.restaurant-p.nl). Op vrijdag en zaterdag wordt u ontvangen om 18:00 uur, op zondag ontvangst om 13:00 uur. De prijs van het menu bedraagt €59, exclusief drank. Het is tot en met 17 juli niet mogelijk om het 3, 4 of 5 gangen menu te bestellen.

Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Gezien de complexiteit van het menu is het voor de keuken helaas niet mogelijk om tijdens het kreeftenfestijn ook vega gerechten te serveren.


De bloemversiering uit onze pluktuin

Eén van de P’s beheert in Grevenbicht een pluktuin waar de bloemen intussen welig bloeien dankzij het zonnige weer met af en toe een flinke regenbui. De bloemversiering in ons restaurant wordt elke weekend vers geplukt in de pluktuin van Marie José.

Het P team