Skip to main content

Kreeftenfestijn in Restaurant P: 24 juni t/m 19 juli 2022

Traditiegetrouw staat er in Restaurant P in de periode juni-juli kreeft op het menu. Ook dit jaar gaan we u weer verrassen met een culinair menu bestaande uit kreeft en andere schaal- en schelpdieren.

Proefkookdag Kreeftenfestijn

Afgelopen week verzamelde het P Team zich aan de Greune Poal voor de traditionele ‘proefkookdag’ voor het Kreeftenfestijn 2022. Een dag waar we allemaal naar uitkijken en waar we samen het menu vaststellen dat we aan onze gasten gaan presenteren.

Met veel enthousiasme en creativiteit hebben de P koks een aantal gerechten bereid die ze op de proefkook voorstellen aan het voltallige team dat bestaat uit alle aanwezige koks, de bediening en de P partners. Aan alle kritische aanwezigen de zware taak om het gepresenteerde te keuren op smaak en presentatie.

Als een gerecht door de “keuring” komt, gaat de kok aan de slag met de verfijning van de smaak en opmaak en krijgt het een plekje op het menu van het Kreeftenfestijn.

Ook bepalen we tijdens de proefkook welke wijn het best combineert bij de verschillende gerechten.

Tevreden werd de proefkookdag afgesloten, trots op onze P koks die weer prachtige gerechten hebben bedacht, niet enkel de borden zien er fraai uit, ook de smaken van de gerechten en de daarbij gekozen wijnen zijn weer van hoge kwaliteit.

De koks aan het werk

De jury bespreking

Reserveren voor het Kreeftenfestijn

Zodra het definitieve menu is vastgesteld, zullen we dit bekend maken via onze website, onze Facebookpagina en in een aparte nieuwsbrief. De kosten van het Kreeftenfestijn bedragen €59, exclusief drank.

Reserveren voor het Kreeftenfestijn kan via deze link of telefonisch (tel. 06 511 155 40). Dit festijn start op vrijdag 24 juni en duurt tot en met zondag 19 juli. We willen de gasten tijdens die periode graag ontvangen op vrijdag en zaterdag om 18:00 uur en op zondag om 13:00 uur.

Bent u nieuwgierig naar het concept van ons restaurant of heeft u interesse om ook P te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@restaurant-p.nl

Ook blijven we op zoek naar jeugd die het P Team graag wil komen ondersteunen, geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@restaurant-p.nl

Het P team