Skip to main content

Komend weekend starten we met het Kreeftenfestijn in Restaurant P

In de hof van P kweken we kruiden en eetbare bloemen die, dagelijks vers geoogst, hun weg vinden naar de keuken van ons restaurant. Tijdens het Kreeftenfestijn van 24 juni t/m 17 juli, serveren we een 6-tal culinaire gerechten waarin kreeft en andere schaaldieren worden bereid en afgewerkt met de gewassen uit de hof van P.

We hebben komend weekend nog plaatsen vrij op vrijdagavond en zondagmiddag om te genieten van een heerlijk menu. Ook voor de weekenden daarna is het nog mogelijk om te reserveren.

Op vrijdag en zaterdag wordt u ontvangen om 18:00 uur, op zondag ontvangst om 13:00 uur. De prijs van het menu bedraagt €59, exclusief drank.

Reserveren kan hier of telefonisch (tel. 06 511 155 40).


Menu 6 gangen Kreeft en schaaldieren

Amuse: Pani Puri-grijze garnalen-scheermesje
***
Coquille-oester-wakamegel-paprika-zoete aardappel
***
Black tiger-quinoa-snijbonenjus
***
Babyoctopus-rivierkreeftjes-spinazie-artisjok
***
Bisque-langoustine-mais
***
Hele cannerkreeft-beurre blanc-venkel-kerrie
***
Chocolade oester-parel-zeewier

Gezien de complexiteit van het menu is het voor de keuken helaas niet mogelijk om tijdens het kreeftenfestijn ook vega/glutenvrij gerechten te serveren.


Bent u nieuwgierig naar het concept van ons restaurant of heeft u interesse om ook P te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@restaurant-p.nl

Ook blijven we op zoek naar jeugd die het P Team graag wil komen ondersteunen, geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@restaurant-p.nl

Het P team