Een nieuwe P

Home / Nieuwsbrief / Een nieuwe P
In Nieuwsbrief

Sinds de start van Restaurant P, nu bijna 7 jaar geleden, zijn er P’s vertrokken en weer nieuwe P’s bijgekomen. Meestal komen nieuwe P’s, nadat ze als gast gesnuffeld hebben aan de sfeer in P, door een stage (om te zien of het werk bevalt) in de bediening en/of keuken. De meesten blijven daarna plakken voor een aantal jaren. Zoals Ans, José en Lei, die eind van dit jaar na een 5-jarig verblijf in P afscheid nemen van ons clubje.

Maar… er dienen zich weer nieuwe P’s aan, een van hen is Rens.

Mijn naam is Rens Brouns en ik ben getrouwd met Carina. Sinds 1 november 2010 ben ik met pensioen. Na een drukke baan in het bedrijfsleven heb ik enig vrijwilligerswerk gedaan, zoals tandemfietsen met blinden/slechtzienden. Ook heb ik gekookt voor de ouderen van de gemeente Holtum. Daarnaast ben ik cursussen gaan volgen in Maasmechelen, zoals fotografie, koken en bakken. Via de nieuwsbrief van restaurant P vernam ik dat er weer een plaats vrijkwam in de keuken. In juli heb ik een gesprek gehad, het concept spreekt me aan. Momenteel zit ik in de inwerkfase, die ongeveer 6 maanden in beslag zal nemen, dat heb ik er graag voor over. Het is een heel fijn team en er hangt een goede sfeer!
Wat mij erg opvalt, is dat de gasten bij het binnenkomen persoonlijk worden ontvangen. Er is altijd nét dat beetje meer aandacht voor de gast. De gasten geven altijd zeer positieve feedback en dat is weer een opsteker voor het personeel in de keuken en bediening. Ik hoop dat mijn gezondheid mij niet in de steek laat, zodat ik mij nog heel wat jaartjes kan blijven inzetten voor restaurant P.

Met het weggaan van… en de komst van…, is het niet zo dat er geen plaatsen zijn voor nieuwe P’s.  Zowel in de bediening als in de keuken zijn er kansen voor nieuwkomers! Hoe zou het zijn om in deze unieke setting een aantal jaren te genieten van het horecawezen in de bediening of in de keuken? Ervaring is absoluut geen vereiste, wij leiden je wel op.

Mocht je zin hebben om voor een bepaalde tijd deel uit te maken van ons team, neem dan contact op via info@restaurant-p.nl voor meer informatie betreffende het reilen en zeilen van een P.

Nieuwe mensen zijn van harte welkom!