Skip to main content

Kaasavond op 17 en 18 januari 2023

Op dinsdag 17 en woensdag 18 januari 2023 bieden wij u de gelegenheid om in Restaurant P te genieten van een unieke kaasavond.

De avond wordt verzorgd door P-kaasmeester Lou Mennens. Lou heeft voor deze gelegenheid Freddy Hendrikx, artiestennaam Freddy Fromage, als gastspreker uitgenodigd. Uiteraard vanwege zijn kennis van kazen maar vooral ook vanwege zijn passie voor kaas; zoals u weet past de P van Passie nu eenmaal bij restaurant P. Freddy is uitbater van Crèmerie Saint Simeon in Opeye (B). Hij importeert en affineert de kazen zelf, dat wil zeggen dat hij bepaalt op welk moment de rijpheid van de kaas optimaal is om de ultieme smaak te garanderen.

Tijdens deze avond kunt u proeven van een 7-tal kazen aangevuld met een klein gerechtje tussendoor en bijpassende wijnen. De kaasselectie bestaat uit natuurlijke korstkazen, wit- en blauwschimmelkazen, roodbacterie kazen alsmede een combinatie van roodbacterie en witschimmel kazen. Natuurlijk worden ook de harde kazen niet vergeten. De kazen zijn afkomstig uit Frankrijk, Zwitserland, en het Waals gedeelte van België.

We starten de avond om 19:00 uur, u wordt dan ontvangen met een passend aperitief op kosten van P, de kosten bedragen €35 p.p. (inclusief het aperitief en exclusief overige drank).

U dient vooraf te reserveren voor deze avond via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40). Bij de reservering kunt u uw voorkeursdatum aangeven en of u op de andere avond ook beschikbaar bent mocht uw voorkeursdatum zijn volgeboekt.


Candlelight dinner

Afgelopen weekend zijn we van start gegaan met het Candlelight dinner, het restaurant is sfeervol aangekleed en er branden tijdens het 5-gangen diner talloze kaarsjes. Mocht u nog willen reserveren voor een romantische beleving in Restaurant P, er zijn nog plaatsen beschikbaar op 11 en 17 december. Boeken kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).


Openingstijden Restaurant P

  • Periode t/m 17 december 2022: Candlelight dinner.
  • 18 december 2022 t/m 1 januari 2023: Restaurant P gesloten vanwege de feestdagen.
  • 17 en 18 januari: kaasavond
  • 6 t/m 29 januari:  3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.
  • 3 februari t/m 4 maart: 8-gangen Kleine gerechten festijn (het weekend van Carnaval zijn we gesloten).
Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graag tot ziens, het P team