Skip to main content

Heeft u altijd de wens gehad om een keer als gast-kok mee te werken in de keuken van een restaurant, dan is nu het moment aangebroken. Restaurant P biedt u de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om in de keuken van ons restaurant in teamverband een heerlijk diner te bereiden en dit zelf te serveren aan uw gasten. Uw gezelschap dient te bestaan uit minimaal 4 gasten (inclusief uzelf). Het opdoen van deze voor u unieke ervaring is helemaal gratis, u betaalt de normale tarieven voor de drank en het diner dat u en uw gezelschap nuttigt.

De voorbereiding:

Vooraf komt u kennismaken met het P koksteam, u bekijkt onze keuken en we leggen uit hoe er gewerkt wordt in onze keuken. Ook bespreken we het menu dat u gaat bereiden; u kunt hierbij kiezen uit onze periodiek wisselende 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu’s. Naar eigen wens komt u op donderdag meewerken tijdens de M(ise)E(n)P(lace), het volledige P koksteam is dan aanwezig om de voorbereidingen te treffen voor de maaltijden die in dat weekend worden geserveerd.

Op de dag zelf:

Op de dag zelf wordt u bij P verwacht circa 4 uur vóór aankomst van uw gasten. U gaat dan samen met de koks van dienst aan de slag met de voorbereidingen voor die avond.
Als uw eigen gasten arriveren, schuift u samen met hen aan voor een welkomstdrankje. Wanneer het tijd is om een gerecht op tafel te zetten, gaat u naar de keuken en helpt daar met het samenstellen van de borden die u vervolgens óók zelf uitserveert aan uw gasten.
Samen met uw gasten eet u het geserveerde gerecht en daarna gaat u weer terug naar de keuken voor het afwerken en presenteren van het volgende bord.
Aan het einde van de dienst is het een P traditie dat de koks en de bediening samen, onder het genot van een drankje, de avond afsluiten. Uiteraard schuift u als gast-kok van de avond aan bij dit gezelschap.

Lijkt u dit wat stuur dan een mailtje naar info@restaurant-p.nl en we maken een afspraak met u.

Laat u zich liever verwennen:

Uiteraard kunt u zich ook laten verwennen en de bereiding van de gerechten volledig overlaten aan het P-team. Komend weekend serveren we het 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu, in de periode 29 april t/m 15 mei kunt u genieten van ons aspergemenu. Graag vooraf boeken via onze site www.restaurant-p.nl of even bellen (tel. 06 511 155 40).

Het P team