Skip to main content

Studentendiner

Afgelopen dinsdagavond werd in Restaurant P het jaarlijkse diner gehouden voor de studenten die het P Team ondersteunen. Zonder de hulp van deze jeugd zou het niet mogelijk zijn om het restaurant te runnen, als waardering hiervoor worden de studenten uitgenodigd voor een 5-gangen diner. Chic aangekleed nemen ze plaats aan de mooi gedekte tafel, in de keuken zijn 3 koks druk aan het werk met de bereiding van de gerechten die worden uitgeserveerd door de P’s. De berg afwas vormt al snel een probleem zonder jeugdige handen in de keuken. De P’s zitten aan hun eigen tafel en moeten het doen met een eenvoudige doch lekkere maaltijd die dit jaar werd verzorgd door kok Suzanne.

De jeugd genoot van het diner en naarmate de avond vorderde, werd het steeds gezelliger. De avond eindigde met zang en dans en er werd zelfs een polonaise gelopen.

Zowel de jeugd als de oudjes kijken terug op een geslaagde ‘personeelsavond’ en gaan gemotiveerd weer aan de slag om ook u een gezellige, onbezorgde avond te bezorgen met heerlijke gerechten.

Wildmenu en Candlelight dinner

Nadat P Huub het menu nog een keer had voorgeproefd, zijn we op 7 oktober van start gegaan met het serveren van ons wildmenu. Een culinair 5-gangen menu waar we trots op zijn en dat gedurende het eerste weekend zeer werd gewaardeerd door onze gasten. De resterende 3 weekenden van dit wildfestijn zijn helemaal volgeboekt, dus het is niet meer mogelijk om hiervoor te reserveren.

Maar u blijft uiteraard welkom in Restaurant P. Van 11 t/m 20 november gaan we weer het 3, 4 of 5-gangen menu serveren. Van 25 november t/m 11 december is het tijd voor het Candlelight dinner, wederom een 5-gangen diner dat voor deze gelegenheid wordt opgediend bij kaarslicht. Zodra het menu voor het Candlelight dinner bekend is, zullen we u hierover informeren middels een nieuwsbrief en via Facebook. U kunt alvast reserveren voor het Candlelight dinner via onze website of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graag tot ziens,
het P team