Skip to main content

Gastkok Elly

 

Op 4 december j.l. was het de beurt aan Elly Richaerts om als gastkok in ons restaurant aan de slag te gaan. Op de donderdag daaraan voorafgaand meldde Elly zich enthousiast in de keuken voor de M(is)E(n)P(lace). Samen met John, Rens, Theo en Siel werden voorbereidingen getroffen voor het Candlelight dinner. Er werd serieus gewerkt, maar tussendoor was er ook tijd voor koffie met een babbel en een glas wijn na gedane arbeid.

Op 4 december stond Elly al vroeg in de keuken om samen met John en Rens het diner verder voor te bereiden voor de 24 gasten die deze avond kwamen eten. Er werd gesneden, gebraden, gemengd en uiteraard geproefd waarna de borden met zorg werden opgemaakt en uitgeserveerd. Dat was het moment dat Elly samen met haar echtgenoot en vrienden aan tafel kon om te genieten van haar inspanning. Aan het eind van de avond ontving ze een oorkonde voor bijzondere verdiensten uit handen van John Lodge.
Elly kwam tot de conclusie dat koken in een restaurant toch heel wat anders is dan thuis koken voor een gezelschap, ze had de ervaring als gastkok niet willen missen.

Heeft u interesse om meer te lezen over Elly’s ervaring als gastkok, klik dan hier.

Lijkt het u leuk om zelf een keer als gastkok bij ons te werken, stuur dan een mail naar info@restaurant-p.nl.


Een slokje Limburg

Sinds jaar en dag staat er in Restaurant P een gratis Slokje Limburg op tafel, water uit de kraan dat we ‘aankleden’ met ijsblokjes, een takje groen, wat citrusfruit en een bloemetje uit de Hof van P. Dit is een goedkoop en duurzaam alternatief voor water uit een flesje. De kannen worden onbeperkt aangevuld zodat onze gasten naar behoeven hun dorst kunnen lessen of gewoon een lekker glaasje water kunnen drinken ter afwisseling van een alcoholische versnapering.

De karaffen zijn gratis beschikbaar gesteld door WML. Omdat ze zo intensief worden gebruikt wil er ook nog wel eens een karaf sneuvelen in de afwas. We zijn dan ook zeer verheugd dat we onlangs een nieuwe voorraad karaffen kregen aangeboden door WML. Proost Slokje Limburg, Proost WML!


Kerstgeschenk

Bent u nog op zoek naar een passend kerstcadeautje, dan is het misschien een idee om uw partner, familielid of vriend een cadeaubon van Restaurant P te schenken. U kiest zelf het bedrag op de bon. Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op (tel. 06 511 155 40) zodat we kunnen afspreken wanneer u een cadeaubon komt afhalen.


Openingstijden Restaurant P

  • 18 december 2022 t/m 1 januari 2023: Restaurant P gesloten vanwege de feestdagen.
  • 6 t/m 29 januari:  3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.
  • 17, 18, 24 en 25 januari: kaasavond (er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op 25 januari)
  • 3 februari t/m 4 maart: 8-gangen Kleine gerechten festijn (het weekend van Carnaval zijn we gesloten).

Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Het Team van Restaurant P wenst u hele fijne, culinaire en gezellige feestdagen toe en ziet u graag terug in 2023 voor een heerlijk avondje uit.

Graag tot ziens,
het P team