Skip to main content

Good bye 20 jaar P-ervaring

Na 9 jaar trouwe dienst heeft Bernadette Moonen besloten om te stoppen met P. De charmante goedlachse gastvrouw heeft in haar P carrière heel veel gasten ontvangen aan de Greune Paol. Op 15 september j.l. werkte Bernadette voor het laatst.

Marie José van Peij heeft zelfs 11 jaar op de P teller, ook zij heeft aangegeven een punt te zetten achter haar P carrière. Marie José begon in de keuken en zorgde vele jaren voor de cakes en de desserts. Daarnaast was MJ hofleverancier van de bloemen uit haar eigen pluktuin, dat is wel even een dingetje.

Beide dames zullen gemist worden, op een later moment zal het P Team afscheid nemen van Bernadette en Marie José.


Hello Ton

Ton Thijs was in januari van dit jaar gastkok in ons restaurant en was zó enthousiast dat hij P wilde worden. Inmiddels werkt hij een aantal maanden mee in de keuken. De altijd vriendelijke, behulpzame Ton stond in het begin vaak met rollende ogen en veel respect te kijken naar de kunsten van onze P koks. Inmiddels raakt hij ingewerkt, niet enkel in de keuken maar ook in het klusteam staat Ton zijn mannetje. Als u meer wil weten over Ton, kunt u zijn verhaal lezen op onze website (https://restaurant-p.nl/over-ons/het-team/).


Hello nieuwe gastvrouw/gastheer ?

Met het vertrek van Bernadette blijven er 3 P’s over in de bediening c.q. als sommelier. Dat is te weinig, zeker in tijd van vakanties (een bezigheid waar onze P’s verzot op zijn). Het gat zal tijdelijk gevuld worden met onze volwassen studenten: Niels, Joris en Nina. Maar heel graag zouden we een nieuwe gastheer of gastvrouw welkom heten in het P Team. Mocht u hiervoor interesse hebben, neem dan gerust contact met ons op: mail info@restaurant-p.nl of telefonisch op nummer 06 511 155 40. We vertellen u graag meer over het P-concept en over de werkzaamheden, desgewenst kunt u ook een keer komen proefdraaien. Werken in een gemotiveerd, deskundig team en de omgang met aardige gasten kan u onverwacht veel energie opleveren.


Good bye

We hebben de afgelopen weken afscheid genomen van operazanger Thijs, van Fiat-500 Luigi, van de plastic tafelkleedjes en van al die andere items die hoorden bij Bella Italia. De P’s hebben genoten van de Italiaanse weekenden, en de gasten waren ook overwegend enthousiast.

Aansluitend zijn we begonnen met een grote schoonmaak in de keuken; onder leiding van Rens werd de keuken ontmanteld en hebben we vaarwel gezegd tegen stoffige filters, vetspetters en defecte fornuisbranders. Ook de kelder werd opgeruimd en heel veel overtollige borden, kommetjes, glazen enz. werden uitgezwaaid.


Hello Wild

Tussen alle bedrijven door hebben we de proefkook voor ons wildmenu gehad; John en Ardy hadden flink uitgepakt en trakteerden de aanwezige proevers op een aantal gerechten waar weinig op aan te merken viel. Het menu bestaat dit jaar uit ree, haas, fazant, eend, hert en chocola. U kunt ons volledige Wildmenu bekijken op onze website (https://restaurant-p.nl/menu/). Boeken kan helaas niet meer omdat alle beschikbare plaatsen inmiddels vol zitten.

Een tafel boeken voor de komende maanden van 2024 zal niet meer lukken. Maar reserveren voor 2025 kan via onze website (https://restaurant-p.nl/reserveren/) of telefonisch (06 511 155 40).

U bent welkom in ons restaurant, het P team