Het kleine gerechtenfestijn in P

 in Nieuwsbrief

7, 8, 9, 14, 15 en 16 februari 2020

Het team van P is helemaal uit haar dak gegaan en heeft haar creativiteit in culinaire hoek uit laten komen in 12 kleine gerechtjes, die op één avond geserveerd worden tijdens onze Valentijnsweekenden!

De gerechtjes zijn zo samengesteld dat het totaal aantal gerechtjes niet overdadig is, en dat u zeer zeker niet met een hongergevoel naar huis gaat… Het zijn één voor één speciale gerechtjes, die ieder een speciale smaaksensatie te weeg brengen in uw mond.

Om alles logistiek in goede banen te leiden, beperken wij het aantal gasten op 24 per avond. Het uitserveren van het eerste gerechtje start voor de keuken, om dezelfde reden, ook stipt om 19.00 uur.

Wij verzoeken u uiterlijk om 18.30 uur aanwezig te zijn, zodat u op uw gemak van het aperitief kunt genieten.

Het wordt een speciale avond, mis hem niet! Laat u verrassen!

Gezien de diversiteit van de gebruikte ingrediënten en daardoor de complexiteit van de gerechten, is het deze avond tot onze spijt niet mogelijk om rekening te houden met vegetariërs en voedingsallergieën.

De prijs van het menu bedraagt 49 euro per persoon, dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. U kunt reserveren via 06-51115540of via mailop onze website www.restaurant-p.nl

LET WEL: 14 februari is al vol!

Gerechtenfestijn