Skip to main content

Het is zover, het voorjaar in de lucht en asperges op de borden in Restaurant P. Tijdens de proefkook voor het aspergediner werden er dit jaar door de P koks veel mooie en smakelijke gerechten bereid. Het voltallige P team had de ‘zware’ taak om alles te proeven en te kiezen welke creaties uiteindelijk onderdeel mogen uitmaken van ons aspergemenu. Ook dit jaar doen we weer alle moeite om de beste ingrediënten te krijgen zoals de asperges van onze vaste leverancier “Dingelstad in Echt” en …. natuurlijk als hoofdgerecht onze klassieker: de verse morilles die een unieke combinatie vormen met de asperges.

  

We zijn trots op het eindresultaat en nodigen u uit om te komen genieten van ons culinaire 6-gangen aspergediner dat we serveren in de periode 29 april t/m 15 mei 2022.
We willen u graag ontvangen op vrijdag en zaterdag om 18:00 uur en op zondag om 13:00 uur.

6 gangen Aspergemenu 2022

Amuse: Bunuelo- nori- wasabi- avocado-limoen
Groene asperge-pasta-tomaat-artisjok-geitenkaas
Vismarbre- dille-maderijn beurre blanc-peterselieolie
Witte asperges-kingfisch-gelakte forel-daslook
Aspergebouillon-peterselie-coquille-hammousse
Asperges-verse morilles
Nagerecht van de chef

  

Het is ook mogelijk om de 6 gangen als  vegetarisch aspergemenu te eten, gelieve dit bij reservering dan wel specifiek aan te geven. De prijs van het menu is € 59, dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Reserveren kan telefonisch (tel. 06 511 155 40) of via deze link.


Bent u nieuwgierig naar het concept van ons restaurant of heeft u interesse om ook P te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@restaurant-p.nl.

Ook blijven we op zoek naar jeugd die het P Team graag wil komen ondersteunen, geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@restaurant-p.nl.

Het P team