Kansen voor een nieuwe P

Home / Nieuwsbrief / Kansen voor een nieuwe P
In Nieuwsbrief

Sinds de start van Restaurant P, nu 6,5 jaar geleden, zijn er P’s vertrokken en weer nieuwe P’s bijgekomen.  Meestal komen nieuwe P’s, nadat ze als gast gesnuffeld hebben aan de sfeer in P door een stage in de bediening en/of keuken om te zien of het werk bevalt. En meestal blijven ze daarna dan ook plakken voor een aantal jaren.

Ans 07.05.2019

Ans
Ans gaat per december dit jaar stoppen met haar werkzaamheden in de bediening bij P. Zij heeft dan 5 jaar ‘de zaal’ mede bestierd, de gasten ontvangen en bediend. Dit alles op haar eigen manier, met vele kwinkslagen geëntertaind J. Zij wil na 5 jaar gezelligheid bij P, meer tijd vrijmaken om te gaan reizen.

José en Lei
Ons keuken- en zaalechtpaar gaat per januari 2020 stoppen, ook zij zijn ‘oudgedienden’ en hebben er dan 4,5 P-jaren op zitten. José is altijd een van de ervaren keukenchefs geweest en Lei werkte in de bediening en vervulde achter de schermen activiteiten op personeelsgebied. Zij willen meer gaan reizen en meer tijd gaan besteden aan de (klein)kinderen.

Het gaan van deze drie ‘oudgedienden’ is natuurlijk een aderlating voor P, maar biedt ook weer kansen aan nieuwkomers! Hoe zou het zijn om in deze unieke setting een aantal jaren te genieten van het horecawezen in de bediening of in de keuken? Ervaring is absoluut geen vereiste, wij leiden je wel op.

Mocht je zin hebben om voor een bepaalde tijd deel uit te maken van ons team, neem dan contact op via info@restaurant-p.nl voor meer informatie betreffende het reilen en zeilen van een P.

Nieuwe mensen zijn van harte welkom!