Skip to main content

Het menu staat vast

In de periode 3 februari t/m 4 maart serveren we in Restaurant P het Kleine Gerechten Festijn, een menu bestaande uit 8 kleine gerechten. De prijs bedraagt €59 per persoon, exclusief drank. Vanwege de veelheid aan gerechten en de beperkte mogelijkheden van onze keuken is er dit keer geen mogelijkheid om te kiezen voor variaties (zoals vegetarisch) op het menu.

  

Afgelopen week kwamen de P’s en hun partners samen aan de Greune Paol voor de proefkook van het eerste thema menu van dit jaar. De P-koks waren er in geslaagd om een aantal verrassende kleine maar vooral smaakvolle gerechten te bereiden. De P-proevers beoordeelden de opmaak van de borden en leverden kritisch commentaar op de smaak en samenstelling van de gerechten. Ook was er aandacht voor het kiezen van de bijpassende wijnen. Hierin wordt het P Team sinds kort bijgestaan door Marian van Pol en haar partner Thei, Marian is P-in-wording en voormalig uitbater van een wijn-en whisky zaak in Montfort.

Voor het volledige menu van het Kleine Gerechten Festijn verwijzen we u naar onze website.

Wilt u uw geliefde rond Valentijnsdag culinair verwennen zonder zelf te moeten koken, of verlangt u naar een avondje uit met vrienden of familie? U kunt reserveren voor het Kleine Gerechten Festijn kan hier of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Geeft u er de voorkeur aan om te kiezen uit een 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu, dan kan dat in de periode 13 t/m 29 januari en vanaf 17 maart.

We heten u van harte welkom Aan de Greune Paol in Grevenbicht,

het P team