Kreeftenmenu

 in Nieuwsbrief

Kreeftenmenu

16-17-18-23-24-25-30-31 juli en 1 aug 2021

Beste gasten,

Een paar weken geleden hebben we met ons hele team “proef gekookt” voor het kreeftenmenu. Afgelopen donderdag hebben we de puntjes, qua presentatie, nog op de ‘i’ gezet. Dit weekend en de twee navolgende weken (23, 24, 25 en 30, 31 en 1 augustus a.s.) gaan we dit kreeftenmenu voor u serveren (reserveren is nog mogelijk). Op bovenstaande foto ziet u een impressie van de gerechten.

 

Amuse (bisque)
Aperitief: Prosecco met een scheutje Oyester 44 Vodka
Brioche broodjes op basis van kreeftenfond

Zeeuwse oester-paarse kool-gelei-velouté gillardeau
Wijntip: Pré Baron Touraine elegante

Coquille-tagliatelle-groentjes
Wijntip: Pinot blanc

Langoustines-bamboe bali-fregola-komkommer-enokie
Wijntip: Gruner veltliner Löss II

Kreeft thermidor-Escoffier
Wijntip: Domaine Les Plos; chardonnay

Nagerecht van onze patissier

 

Ontvangst van de gasten vanaf 18:00 uur. Het uitserveren van het menu start stipt om 18:30 uur.
Bovenstaand 5 gangen kreeftenmenu serveren wij voor 57 euro. Dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Gezien de complexiteit van de gerechten en onze kleine keuken zijn afwijkingen van dit menu helaas niet mogelijk.