Skip to main content

Teneinde bij te blijven in het vak en de productkennis bij te scholen, gaan de koks en de bediening van Restaurant P regelmatig naar masterclasses.

Dinsdag 5 april togen Siel, Suzanne, Theo, Rens en John naar de Hanos in Heerlen voor hun “bijscholing”. Deze masterclass werd gegeven door Jacob Doorn (van vishandel Jan van As, een goeroe op het gebied van vis) en Ronald Oud (voormalig executive chef van het Okura hotel, 2 sterren Michelin). De twee heren samen vormen een gouden team. Het aanwezige horecapubliek luisterde geboeid naar de uitleg over de producten vis en schaaldieren, de fileermethodes en de mogelijke bereidingen.

In de periode 29 april t/m 15 mei 2022 serveren we in Restaurant P het 6-gangen aspergemenu. In één van de gerechten wordt kingfisch volgens een bereiding van Ronald Oud geserveerd. Het volledige menu van het aspergefestijn vind u terug op onze website.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor het aspergemenu, klik hier om te reserveren of bel 06 511 155 40

Natuurlijk mag een foto van Ronald en Jacob met onze P’s niet ontbreken.

Met dank aan HANOS Heerlen voor de geweldige ontvangst.