Menu Candlelight diner

 in Nieuwsbrief

Amuse
Wijntip: Prosecco met een vleugje yuzu

Tartaar gerookte biet-hoisinmayo-soja eidooier
Wijntip: Côtes du Rhône “Clos Romane
🕯️
Black paella-edamame-garnalen-vlammend
of
Vega :Black paella-edamame-wortel-vlammend
Wijntip: Loire, Sauvignon Blanc, Domaine Pré Baron
🕯️
Uiensoep-comptéschuim-croutons-gebakken uitjes
Wijntip: Wagram, Grüner Veltliner vom Löss II
🕯️
Parmezaanwiel-flambée–pasta-truffel-boschampignon
Wijntip: Loire, Sauvignon Blanc, Domaine Pré Baron
🕯️
Hertenrugfilet-quinoa-wortel-erwtjescrème-wildsaus
Wijntip: Marche, Rosso Piceno DOC Superiore “Solestá”
of
Hamachi-rendangschuim-bataat krokantje
Wijntip: Wagram, Grüner Veltliner vom Löss II
of
Vega: bloemkoolstructuren-gepocheerd ei
Wijntip: Wagram, Grüner Veltliner vom Löss II
🕯️
Chocolade sphere “on fire”
Wijntip: Visciole Querciantica

 


Wij serveren dit ‘vlammende’ 6 gangenmenu voor 59 euro. Drank niet inbegrepen.
Bij reservering wel specifiek opgeven vlees of vis of vega (zie reserveringsfile op onze site).
Vergeet niet uw QR-code of inentingsbewijs mee te nemen.