
14-15-16 en 21-22-23 juni 2019
Amuse: aperitief oester
Wijntip: Prosecco met een scheutje Oyester44 Vodka
Coquilles, Venkel curry en Mesclun salade
Wijntip: Tilia; Viogner, Chardonnay, en Torrontes
Black Tiger garnalen op een Aardappelrisotto
Wijntip: Domaine Les Plos; Chardonnay
Bisque van Langoustines met Grijze garnalen
Granité op basis van Campari
Hele Canner Kreeft met Courgette spaghetti
Wijntip: Domaine Les Plos; Chardonnay
Nagerecht van onze patissier
Wijntip: Chateau Pion Monbazillac
Menu voor 47 europer persoon, dranken zijn niet bij het menu inbegrepen. In bovenstaande gerechten zijn onbespoten producten verwerkt, afkomstig van onze eigen ‘Hof van P’.
Gezien de complexiteit van dit menu voor de keukenbrigade, is het tot onze spijt niet mogelijk om op deze avonden vegetarische gerechten te bereiden.