Skip to main content

Hoogzomer

We hopen dat u de ongekend warme en droge zomer van 2022 goed bent doorgekomen. In augustus is de Maasbedding in Grevenbicht nagenoeg drooggevallen. In de keuken van ons restaurant liep de temperatuur van tijd tot tijd op tot rond de 40 graden, het was afzien voor de koks. De airco in het restaurant draaide overuren en zorgde dat het er aangenaam verpozen was voor onze gasten. De P’s genoten op 19 augustus tijdens een warme zomeravond van de prachtige operavoorstelling La Traviata in Jardin d’Isabelle in Sittard.

 


Openingstijden in September

Zoals het pensionado’s betaamt, gaan de P’s het liefst met vakantie buiten het hoogseizoen, september is daarvoor een ideale periode. Dat maakt dat ons restaurant gesloten is op 9, 11, 17 en 23 september.


Wildfestijn 7 t/m 30 oktober 2022

Nu wordt het tijd dat de P-koks zich gaan verdiepen in de gerechten voor ons Wildfestijn. Op 13 september zullen alle P’s zich met hun aanhang verzamelen Aan de Greune Paol in Grevenbicht. De koks presenteren dan hun wildgerechten aan de voltallige P-familie, sommelier Theo zoekt de bijpassende wijnen uit. Aan het eind van de dag besluiten we gezamenlijk welke gerechten het verdienen om in het menu van het Wildfestijn 2022 opgenomen te worden. Na deze proefkook informeren we u omtrent het volledige menu.

U kunt alvast reserveren voor het Wildfestijn dat geserveerd zal worden in de periode van 7 t/m 30 oktober 2022, ontvangst van de gasten is om 18:00 uur. De kosten van dit 5-gangen menu bedragen €59 p.p., exclusief drank. Vanwege de beperkte mogelijkheden van onze keuken, is het gedurende die periode niet mogelijk om af te wijken van het vastgestelde menu, ook serveren we dan geen vega gerechten. Ons restaurant is geopend op vrijdag, zaterdag en zondagavond, reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).


Gastkok

In een eerdere versie van deze nieuwsbrief informeerden we u over de mogelijkheid om een keer als gastkok aan de slag te gaan in ons restaurant. Peter Hoens greep deze kans aan en was gastkok tijdens één van de dagen dat het Kreeftenmenu werd geserveerd. Peter blikt terug op zijn ervaring en sloot zijn verhaal af met de woorden: “Voldaan verliet ik rond middernacht het restaurant; een prachtige ervaring rijker! Jammer dat ik nog niet gepensioneerd ben……”. U kunt het volledige relaas van Peter hier lezen.