Skip to main content

Nieuwe openingstijden op zondag

Tijdens de aangepaste corona openingstijden vorig jaar, hebben we gemerkt dat onze gasten het fijn vinden om op zondag in de middaguren te eten. Daarom hebben we besloten om vanaf 11 maart 2022 de openingstijden aan te passen, we zijn vanaf dan op zondag geopend van 13:00-19:00 uur (vóór 14:30 uur menukeuze doorgeven). De openingstijden op vrijdag en zaterdag blijven onveranderd (18:00-24:00 uur, vóór 19:30 uur menukeuze doorgeven).

Nieuwe menukaart vanaf 11 maart 2022

Op 4, 5 en 6 maart zullen de laatste borden van het Kleine gerechten festijn worden uitgeserveerd, veel van onze gasten hebben inmiddels genoten van dit 10 gangen menu. Vanaf 11 maart zullen we de menukaart aanpassen en dan valt er weer wat te kiezen in Restaurant P; de klant bepaalt zelf het aantal gangen (3, 4 of 5) en de keuze voor vlees, vis of vegetarisch.

   

Nieuwe keus voor een oude klassieker

Nieuw is dat u op zondag nu ook in het menu als hoofdgerecht kunt kiezen voor de klassieker entrecôte met frietjes. We serveren deze dan met een peper of bearnaisesaus en groentjes. Het vlees is afkomstig van Ierse runderen.

Nieuwe website Restaurant P

De afgelopen weken hebben we gebruikt om onze website op te frissen, de ondersteuning van Megan van den Oever (MEGANMEDIA) mag hierbij niet onvermeld blijven. We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe site. U leest over de filosofie achter Restaurant P en maakt kennis met de huidige P’s die elk weekend met veel passie en plezier voor u klaar staan. Ook is het mogelijk om via de website te reserveren.

 

Heeft u interesse om ook P te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@restauant-p.nl. Ook zijn we op zoek naar jeugd die het P Team graag wil komen ondersteunen, geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@restauant-p.nl.

Het P team