Skip to main content

De beste wensen voor 2023!

Het Team van Restaurant P wenst haar gasten een liefdevol, gezond en niet in de laatste plaats een culinair 2023!  Tevreden en trots kijken we terug op 2022, een jaar dat zeer zorgelijk begon met een wekenlange sluiting vanwege Corona beperkingen. Toen de deuren half februari weer open mochten, zetten de P’s de schouders eronder. Er werd op hoog niveau gekookt met producten van het seizoen, er werden smakelijke menu’s bedacht voor de thema weekenden, er kwamen spectaculaire desserts op tafel, en er werd aandacht geschonken aan de aankleding van het restaurant. Het resultaat mocht er zijn, samen met onze gasten beleefden we heel veel gezellige en mooie avonden.

Ook in het nieuwe jaar staan we weer klaar om u te ontvangen tijdens één van onze thema weekenden of voor een wisselend 3, 4 of 5-gangen diner. Op 3 januari werd “Aan de Greune Paol” het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsborrel voor alle P’s, de studenten en andere mensen die het mogelijk maken om Restaurant P te runnen.

Het programma voor de eerste maanden van 2023

6 t/m 29 januari: 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.
17, 18, 24 en 25 januari: Kaasavonden (nagenoeg volgeboekt)
3 februari t/m 4 maart (het weekend van Carnaval zijn we gesloten): Kleine gerechten festijn. De gerechten voor dit 8-gangen menu zullen worden gekozen tijdens een proefkookdag begin januari, we zullen u daarna informeren.
5 t/m 12 maart: Vakantie
17 maart t/m 23 april: 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu met keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Graag vooraf reserveren via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

We heten u van harte welkom Aan de Greune Paol in Grevenbicht,

het P team