Skip to main content

Met man en macht

Vorige week werd er hard gewerkt in restaurant P. Vanwege de verhuizing van één van de P’s kwamen er twee prachtige kroonluchters beschikbaar. De armaturen zijn zo groot dat ze niet door de deur naar binnen konden en dus werden er stukken af geflexet, eenmaal binnen werden die er weer aangelast. De gevaartes werden gepoetst en een paar sterke mannen zorgden dat de kunstwerken op hun plaats werden gehangen.

We zijn erg trots op het eindresultaat en nodigen u van harte uit om ons restaurant te bezoeken en niet alleen te genieten van een heerlijk diner, maar ook van de sfeervolle verlichting.

Het restaurant is geopend op vrijdag en zaterdag van 18:00-24:00 uur. Ook een aanrader om een keer op zondagmiddag naar Grevenbicht te komen voor een wandeling langs de Maas en een etentje bij P, we zijn op zondag geopend van 13:00-19:00 uur.

Reserveren kan telefonisch (tel. 06 511 155 40) of via onze website.

Inmiddels zijn we van start gegaan met de voorbereiding van het Asperges menu dat we zullen serveren in de periode 29 april – 15 mei.


Heeft u interesse om ook P te worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@restaurant-p.nl. Ook zijn we op zoek naar jeugd die het P Team graag wil komen ondersteunen, geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar info@restaurant-p.nl.

Het P team