Skip to main content

Het blijft nog even warm in Nederland, vind u het te warm om te BBQ-en of voor een terrasje? In restaurant P hebben we AIRCO!

Zomermenu

Vanaf eind juli serveren we voor u, naar keuze, een 3, 4 of 5 gangen zomerdiner waarbij u kunt kiezen uit vlees, vis of een vegetarisch hoofdgerecht. Zo’n nieuw menu is voor het P Team altijd weer spannend. De complimenten van de gasten tijdens het eerste weekend dat we het nieuwe menu serveerden, geven ons het vertrouwen dat we er weer in geslaagd zijn om gerechten te maken van mooie ingrediënten, die voortreffelijke smaken en een lust voor het oog zijn.

Wilt u graag een keer komen eten in ons restaurant, we zijn geopend op vrijdag, zaterdag en zondagavond van 18:00 tot 24:00 uur (we zijn gesloten op 19 augustus). Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).


Klusdag

Elk kwartaal hebben de P’s een zogenaamde klusdag. Op zo’n dag wordt er flink geboend en gesopt, kastjes en vriezers worden uitgewassen, overtollig materiaal krijgt een plekje in de kelder of op zolder en kapotte spullen worden gerepareerd. Zoals altijd wanneer P’s samen zijn, zijn het gezellige uurtjes met op zijn tijd een kop koffie en na afloop een wijntje of een biertje.


Studiereis

Op 1 augustus ging het P Team op studiereis naar Velp. In de smaakvol ingerichte Galerie Culinaire werden we ontvangen door Angelique Schmeinck, SVH meester-kok en bekend van 24Kitchen. Angelique gaf een masterclass waarbij een hoofdrol was weggelegd voor groenten. Tijdens de uitleg hingen de P’s aan haar lippen en groeide de inspiratie voor nieuwe gerechten in ons eigen restaurant. Uiteraard werd er ook volop geproefd en genoten van de culinaire hoogstandjes van deze ervaren, gedreven en sympathieke meester-kok.

Het P team