Een kaasavond… Hoe moet u zich dit voorstellen? Het is een mix tussen een masterclass en een proeverij. Lou Mennens, onze kaasmeester, zal u leiden door de wereld van de bijzondere kaassoorten met alle wetenswaardigheden.
Bij iedere kaas die u proeft is het mogelijk om een bijpassende wijn of bier te proeven. Om te zorgen dat het geen lange zit wordt, met alleen maar luisteren en proeven, serveren wij tussendoor hapjes natuurlijk ook op basis van kaas.
Amuse: Kaassoesjes uit de Bourgogne
Natuurlijke korstkaas
Wijn: Pre baron sauvignon blanc
Bier: Westmalle tripel Extra of Fourchette
Witschimmelkaas
Wijn: Les Plos, chardonnay
Bier: Westmalle tripel Extra of Fourchette
Gerechtje: Parmezaan – Tomaatjes – Gel van tomaatwater
Roodbacterie kaas
Wijn: Les Plos, chardonnay
Bier: Fourchette of Wilderen Tripel Kanunnik
Harde kaas ongekookt
Wijn: Grüner Veltliner
Bier: Fourchette of Wilderen Tripel Kanunnik
Gerechtje: Mosterdsoepje – Kaas – Kervel
Harde kaas gekookt
Wijn: Monteré Valpolicella Supériore Ripasso D.O.P.
Bier: Val D’ieu Grand Cru of Straffe Hendrik Quadrupel
Blauwschimmel kaas
Wijn: Visciole Querciantica
Bier: Val D’ieu Grand Cru of Straffe Hendrik Quadrupel
Gerechtje: Ijs van geitenkaas
Ontvangst gasten vanaf 18.00 uur. Start masterclass stipt om 18.30 uur.
Deze kaasavond serveren wij voor 29,50 euro.
Dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Culinaire groet,
Het P team