Skip to main content

Kaas proeven

Afgelopen dinsdag en woensdag werd er kaas geproefd in Restaurant P. De avonden werden verzorgd door P-kaasmeester Lou Mennens in samenwerking met Freddy Hendrikx (alias Freddy Fromage, uitbater van Crèmerie Saint Simeon in Oupeye). Er werd geproefd van een 7-tal kazen aangevuld met een klein gerechtje tussendoor en bijpassende wijnen. De gasten hingen aan de lippen van de heren die enthousiast hun passie en kennis van kaas met hen deelden. Het was een gezellige en leerzame avond waar alle partijen tevreden op terug kijken.

Kleine gerechten proeven

Heeft u ook zin in een avondje proeven of wilt u uw geliefde rond Valentijnsdag culinair verwennen? Reserveer dan voor ons Kleine Gerechten Festijn, een menu bestaande uit 8 kleine gerechten dat we gaan serveren in de periode 3 februari t/m 4 maart (het weekend van Carnaval zijn we gesloten, op 3, 11 en 25 februari zijn we al volgeboekt).

Het volledige menu kunt u terugvinden op onze website, de prijs bedraagt €59 per persoon exclusief drank. Vanwege de veelheid aan gerechten en de beperkte mogelijkheden van onze keuken is er dit keer geen mogelijkheid om te kiezen voor variaties (zoals vegetarisch) op het menu. U kunt reserveren voor het Kleine Gerechten Festijn via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

P proeven

Heeft u iets te vieren of bent u gewoon toe aan een avondje uit in de kenmerkende huiselijke sfeer van Restaurant P, en geeft u er de voorkeur aan om te kiezen uit een 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu, dan bent u welkom in de periode 20 t/m 29 januari en weer vanaf 17 maart. Wel graag vooraf reserveren via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

U bent van harte welkom Aan de Greune Paol in Grevenbicht,

het P team