Skip to main content

11 avonden met 8 gangen

De aanhef in deze nieuwsbrief doet u misschien denken aan Carnaval, maar in Restaurant P vieren we geen Carnaval en zijn we gesloten in het weekend 17-19 februari.

Wel vieren we in ons restaurant gedurende 11 avonden het Kleine Gerechten Festijn. Het menu bestaat uit 8 kleine gerechten, zeer gevarieerd van smaak, en waarin ingrediënten als oester, kingfish, rund, venkel, kip, coquilles en wildzwijn een hoofdrol spelen. Als afsluiting serveren we een kunstzinnige creatie met een gevulde sneeuwbal.

Afgelopen weekend was de aftrap van dit nieuwe thema-menu. De koks en de bediening stonden op scherp om alle gerechten tijdig, smaakvol en mooi uitziend bij de gasten op tafel te krijgen, vergezeld van een passend drankje. De gasten waren na afloop zeer enthousiast en tevreden en hadden genoten van de geslaagde creaties.

Nog 8 avonden te gaan

Onze vaste gasten weten dat we voor onze thema-menu’s altijd extra uitpakken om u een avond culinair te verwennen. Heeft u ook zin in zo’n verwennerij in de huiselijke ambiance van ons restaurant, of wilt u een geliefde verrassen voor Valentijnsdag, reserveer dan voor het Kleine Gerechten Festijn (het volledige menu staat op onze website).

We serveren dit menu nog in de periode 10 februari t/m 4 maart (het weekend van Carnaval zijn we gesloten, op 11 en 25 februari zijn we al volgeboekt). De prijs voor dit menu bedraagt €59 exclusief drank.
Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graat tot ziens,

het P team