Skip to main content

Afschminken en opmaken

Na twee jaren met Corona-beperkingen, kon het Carnaval dit jaar weer in volle glorie gevierd worden. Inmiddels zijn de kelen schor gezongen, zijn de ‘pekskes’ weer opgeborgen en is het schmink weer van de gezichten gewassen. We hopen dat u genoten heeft van dit Limburgse volksfeest.

In Restaurant P hebben we intussen de nodige borden ‘afgeschminkt’ van het Kleine Gerechten Festijn. De afwas in onze keuken wordt grotendeels verzorgd door studenten die een zakcentje bijverdienen in ons restaurant. Deze jonge mensen zijn er niet enkel voor de afwas, ze helpen ook graag mee bij de voorbereiding en het opmaken van de borden.

Bart Bongers, één van de ‘oudere’ studenten die al jarenlang bij P werkt, heeft recentelijk zijn master titel Industrieel Ontwerper aan de TU in Eindhoven behaald. Hij mag zich nu ingenieur noemen en maakt zich op voor een mooie job in het bedrijfsleven. Zijn P-ervaring zal hem daarbij goed van pas komen.

Wat staat er verder op het menu?

24 februari t/m 4 maart:
Het Kleine Gerechten Festijn. Er is nog plaats om te genieten van dit menu bestaande uit 8 culinaire gerechten op 24 en 26 februari, en op 3 maart. Het volledige menu kunt u bekijken op onze website.

5 t/m 12 maart:
Vakantie, Restaurant P gesloten.

17 maart t/m 23 april:
Naar uw voorkeur een 3, 4 of 5-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Op 8 april zijn we gereserveerd voor een besloten feest.

29 april t/m 21 mei:      
5-gangen Asperge Festijn, we serveren dan gerechten voor zowel vega’s als niet-vega’s.

Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

U kunt bij Restaurant P ook terecht voor het vieren van een verjaardag, een huwelijks- of werkjubileum of omdat u gewoon zin heeft in een feestje zonder gedoe aan huis. Samen met u zoeken we een passend menu, bij een gezelschap met voldoende personen kunt u ervoor kiezen om het restaurant alleen voor uw gezelschap te reserveren.

Graat tot ziens,

het P team