Skip to main content

De nieuwe generatie P’s

Op 3 november j.l. stroomde restaurant P vol met 23 schoolkinderen uit groep-4 van basisschool KC de Kring uit Beek, die hiermee het project ‘We zijn wat we eten’ afsloten.

De kinderen werden opgedeeld in 3 groepen; één groep ging, onder toeziend oog van Theo T, aan de slag achter de bar en serveerde koffie met cake voor de begeleiders en de juffen en frisdrank voor de kinderen. Ilse legde aan een andere groep uit hoe ze gasten konden ontvangen, servetten vouwen en tafels dekken. De derde groep verdween met John, Siel en Theo S in de keuken en hielp daar mee met het klaarmaken van een lekker hapje.

De kinderen waren leergierig en enthousiast, voor de aanwezige P’s was het een superleuke ervaring om de P’s van de toekomst iets te vertellen over hun grote hobby.

Ons wildmenu gemist?

Een aantal gerechten van ons succesvolle wildmenu worden de komende 2 weekenden geserveerd als onderdeel van het 3, 4 of 5 gangen menu. Bent u geen liefhebber van vlees, dan kunt u ook voor vis of vegetarisch kiezen. U bent hiervoor welkom in de periode 11 t/m 20 november (op 12 november is er een besloten feest en kunt u niet terecht in ons restaurant).

Vanaf 25 november zullen we het Candlelight dinner serveren, een 5-gangen menu waarbij u kunt kiezen uit vlees of vegetarisch. In december bestaat Restaurant P 10 jaar, om dit te vieren serveren wij tijdens Candlelight een gratis aperitief naar keuze.

U kunt reserveren via deze pagina of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graag tot ziens,
het P team