Skip to main content

Gastkok Peter

Ook in 2023 staan de koks van Restaurant P weer klaar om gastkoks in hun keuken te ontvangen. Het spits werd dit jaar afgebeten door Peter Goossens, niet de Belgische chef-kok die drie Michelinsterren kreeg voor zijn restaurant Hof van Cleve, maar wel een voormalige HR manager bij Zuyderland. Eva, de dochter van hobbykok Peter bedacht dit originele cadeau voor haar vader bij gelegenheid van zijn recente pensioen. Peter meldde zich op 19 januari j.l. in de keuken van Restaurant P voor de M(is) E(n) P(lace). Onder de bezielende leiding van Siel, Suzanne en John ging hij aan de slag met de voorbereidingen van de 3, 4 en 5-gangen diners die dit weekend op het menu stonden.

Op zaterdagavond werden de borden mooi opgemaakt en genoot familie Goossens van het 4-gangen diner dat hun man/vader samen met de P koks had bereid. Aan het eind van de avond ontving Peter een oorkonde voor bijzondere verdiensten uit handen van John Lodge.

Vind u het leuk om meer te lezen over Peter’s ervaring als gastkok, klik dan hier. Heeft u zelf interesse om een keer als gastkok bij ons te werken, stuur dan een mail naar info@restaurant-p.nl.

Verwennerij

Het zal u niet verbazen dat de P’s houden van lekker eten en drinken. Eten in een restaurant is voor P’s als studeren voor mensen die een zware opleiding volgen. Er valt altijd een hoop te leren van de smaken en ingrediënten die collega-koks in hun gerechten hebben gebruikt en de manier waarop de borden worden opgediend. Maar hoe bijzonder is het als je een avondje in de watten wordt gelegd in je eigen restaurant! Ardy, Theo en Ilse werden afgelopen zondag verwend in Restaurant P door gastvrouw Bernadette en de keukenbrigade Suzanne, Maud en John.

Heeft u ook zin in zo’n verwennerij, reserveer dan voor een 3, 4 of 5-gangendiner aanstaand weekend. Of boek een plaats voor het Kleine Gerechten Festijn, een thema menu bestaande uit 8 kleine gerechten.  We serveren dit menu in de periode 3 februari t/m 4 maart (het weekend van Carnaval zijn we gesloten, op 3, 11 en 25 februari zijn we al volgeboekt). De prijs voor dit menu bedraagt €59 exclusief drank.

Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graag tot ziens,

het P team