Restaurant P in 2015!

Home / Nieuwsbrief / Restaurant P in 2015!
In Nieuwsbrief

De ambities voor 2015 … voortbouwend op het verrassingsvol jaar 2014!

In 2014 was Restaurant P volop in beweging! En voor 2015 verwachten we wederom de nodige dynamiek!

‘Hof van P’ en meer streekgebonden producten

Restaurant P opende in 2014 zijn eigen ‘Hof van P’ voor het kweken van kruiden, eetbare bloemen en groenten, die voor de gerechten in P gebruikt worden. Restaurant P werkt met verse en lokale producten. Een tijd lang stonden het Livarvarken uit Echt, pompoensoep en natuurlijk Limburgse asperges op het menu. Ook in 2015 zal de nadruk in de keuken liggen op het gebruik van seizoen- en streekgebonden producten. Het eerste ‘ Specialleke’ van 2015 is de Fernand-Point-saus, die geserveerd wordt bij Black Tiger garnalen, opgediend in antieke kreeftenschaaltjes. Vegetariërs zullen zich in 2015 speciaal welkom blijven voelen.

In het nieuws

Restaurant P mocht zich verheugen in de nodige media-aandacht met als hoogtepunt opnames op locatie in Grevenbicht van TV Limburg. Verder werd in diverse bladen aan de bijzondere P- filosofie aandacht geschonken. Ook hebben we in 2014 enkele malen een driegangenmenu verloot onder onze volgers op Facebook. In 2015 geven we onze gasten en degenen die ons in diverse media volgen nog meer inzicht in het reilen en zeilen van P en de drijfveren van de P’s.

P’s komen en gaan

In 2014 hebben we afscheid genomen van onze kok Job. Hierdoor konden we tijdelijk onze openstelling op de donderdagavond niet waarmaken. Na een intensieve sollicitatieprocedure is de keukenbrigade uitgebreid. Hub volgt nu de opleiding tot souschef. Vanaf februari 2015 zijn we dan ook weer op de donderdagavond open.

Doordat Yvonne vanaf januari 2015 een stapje terug deed in haar betrokkenheid bij P, kwam er ruimte voor nieuwe Passionada’s: Ans, Bernadette, José en Dory spelen nu een rol in de bediening bij P.

Feesten en partijen

In 2014 hebben we bij P (buurt-)feesten en partijen meegemaakt en zelfs romantiek beleefd! Van huwelijksaanzoek en huwelijksverjaardagen tot een complete bruiloft, van receptie tot ons eigen en andermans verjaardagfeest. Gezelligheid en lekker eten stonden centraal.  Een mooi feest om met velen te vieren onder genot van een BBQ-hapje en een drankje was het Oud Limburgs Schuttersfeest. We mochten ons ook verheugen in het bezoek van schoolkinderen die wilden leren hoe het werkt in ons restaurant. Zakelijk werd er ook een beroep op ons gedaan. We verzorgden de jaarvergadering voor een ICT- bedrijf en we hadden mensen uit de ‘automotive industry’ op bezoek. We hebben de ambitie om nog meer zakelijke klanten uit te nodigen. Zij kunnen dan bij P de mogelijkheden tot het vieren van hun mijlpalen ervaren!

Ook in 2015 presenteren wij ons als een gastvrij restaurant waar we een betaalbaar en gezellig avondje uit verzorgen in een huiselijke omgeving met kwalitatief hoogstaande gerechten en service.