Restaurant P in beweging!

Home / In het nieuws / Restaurant P in beweging!

Hulp gezocht…

Het is bijna 2 jaar geleden dat Restaurant P in Grevenbicht haar deuren opende. Een initiatief van gepensioneerden, de Pensionado’s. Zij willen hun tijd én hun passie voor horeca en gezelligheid, koken met vrienden en lekker eten aanwenden voor het runnen van een restaurant. Niet alleen Pensionado’s willen hun vrije tijd en passie inzetten. Bij Restaurant P dragen ook Passionado’s hun steentje bij. Op dit moment is er ruimte voor nieuwe P’s. Hulp is welkom in onze keuken. We zijn op zoek naar een echte Pensionado met passie voor koken. Ben je 5-8 dagen per maand vooral in het weekend beschikbaar, dan bieden we je een plek in een divers P-team, waar je ook na je pensioen kunt leren en ervaringen delen, je naast hard werken vooral heel veel plezier beleeft en gasten een onvergetelijke avond bezorgt.

In ons keukenteam is ook plaats voor een Passionado, die naast zijn of haar reguliere baan de passie voor koken in een professionele omgeving wil inzetten voor onze gasten en 5 avonden per maand beschikbaar is.

Interesse om in een van deze rollen ons keukenteam te komen versterken? Mail dan naar: info@restaurant-p.nl

Intussen vinden er bij P de nodige ontwikkelingen plaats. P’s komen en gaan. Er heeft zich inmiddels al een nieuwe P aangediend. Dory Essers (zie foto) maakt vanaf 1 oktober deel uit van het P-team. Dory vervangt Peter van Galen die als mede-initiatiefnemer van P een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de succesvolle start van het restaurant. Dory is vanaf het begin een trouwe gast en levert nu naast haar baan als HR business consultant een eigen bijdrage aan de gastvrijheid van Restaurant P.