Skip to main content

De koks en de bediening in Restaurant P worden ondersteund door studenten. Een mooie manier voor de jeugd om een zakcentje bij te verdienen en ervaring op te doen in de horeca. De minimumleeftijd is 15 jaar. Het studententeam is “zelfsturend”, dat wil zeggen dat ze zelf hun collega’s aannemen, de werkplanningen maken etc.. De coördinatie binnen het studententeam wordt verzorgd door Daphne Pommé.

Om met de woorden van Daphne te spreken: “Plezier en passie proef je bij Restaurant P en daarom werk ik al vijf jaar met trots bij deze werkgever!”

Mocht jij ook zin hebben om in het studententeam te komen werken laat dit dan weten via een mailtje naar ons mailadres info@restaurant-p.nl.

Inmiddels zijn de P koks van start gegaan met de voorbereiding van het Klein Gerechten-Festijn dat vanaf 4 februari 2022 wordt geserveerd gedurende 4 weekenden, het weekend van carnaval zijn we gesloten.

Er is nog ruimte om te boeken voor dit culinaire spektakel, we willen u graag ontvangen om 17:00 uur waarna we om 17:30 uur starten met het uitserveren van het eerste gerecht.

Klein Gerechten-Festijn in P

Bonbon d’or
Gravad lax – dille- zoetzure dressing
Krokante spongecake – vismousse – kruidencrème
Bulgur – garnaal – courgette – bisque
Paddenstoelfricassee – fontina kaas – peterselieschuim
Hartzwezerik – shiitake – laksaus
Eendenborst – kers – bietjes
Shortrib – mais – pommes fondant
Dessert van de chef
Kaas – koffie – brûlée – chocolade

Dit 10-gangen menu serveren wij voor 59 euro, dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Afwijkingen van het menu zijn, gezien de complexiteit, helaas niet mogelijk.

Het P team