Skip to main content

Een nieuwe P

Het P Team is erg blij en trots om jullie voor te stellen aan de nieuwe P, Marian Bijlmakers-van Pol. Misschien heeft u Marian al ontmoet want ze heeft de afgelopen weken in de bediening meegedraaid om te proeven aan het P-schap. Marian runde tot een paar jaar geleden een eigen wijn- en whisky zaak in Montfort.

De P familie is zeer verguld met haar toetreding want Marian is met haar kennis en passie voor wijn- spijscombinaties een waardevolle uitbreiding van het P-Team. Hiermee kunnen we u voortaan nog beter adviseren over de passende drank bij een gerecht. We wensen Marian heel veel Plezier als nieuwe P!


Passie

Met de aanwinst van Marian zijn er nu 14 P’s die gezamenlijk eigenaar zijn van restaurant P. Vol overgave werken de P’s in de weekenden als hobby in de keuken, in de bediening of als onmisbare steunpilaar op de achtergrond. Een Team dat bestaat uit mensen met een zeer uiteenlopend arbeidsverleden, verschillende karakters en eigenaardigheden, wat ze gemeen hebben is de passie voor lekker eten en het verwennen van gasten.


Proefperiode

Op dit moment zijn Peter Goossens en Henk Janssen bezig met hun ‘snuffelstage’ in Restaurant P. Beide heren draaien mee in de keuken om te proeven aan de manier van werken in de P keuken en te ervaren hoe het voelt om deel uit te maken van het Team. Henk is inmiddels toegetreden tot het team dat zorgt voor de huisgemaakte cake bij de koffie, zijn eerste baksel was een Santiago cake versierd met het P logo.


Pensioen

 

Regelmatig mogen we kersverse pensionado’s als gast verwelkomen in ons restaurant. Mensen die bij gelegenheid van hun pensioen een culinaire avond vieren met familie of collega’s in de ongedwongen ambiance van Restaurant P. Het P Team is altijd weer trots en dankbaar als de gasten aan het eind van zo’n avond hebben genoten en met plezier terugkijken op een geslaagd samenzijn.

Bent u op zoek naar een cadeau of een feestlocatie voor een aanstaande pensionado? Het is ook mogelijk om een cadeaubon bij ons te kopen of een (besloten) feestje te houden aan de Greune Paol in Grevenbicht.


Prima

Op  25 maart j.l. werd er in Restaurant P een inspectie uitgevoerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Het inspectieoordeel luidt dat wordt voldaan aan alle wettelijke eisen ten aanzien van: 1. Juiste omgang met voedsel, 2. Allergeneninformatie, 3. Hygiëne en 4. Ongediertewering.


Programma

14 april t/m 23 april:
Naar uw voorkeur een 3, 4 of 5-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

29 april t/m 21 mei:
Het 5-gangen Asperge Festijn, we serveren dan gerechten voor zowel vega’s alsook niet-vega’s (wel graag bij reservering aangeven dat u vegetarisch wenst te eten). De kosten van dit menu bedragen €59 p.p. exclusief drank. Op 28, 29 en 30 april en op 6, 12 en 13 mei zijn we al volgeboekt

26 t/m 28 mei:
Gesloten.

2 t/m 25 juni:
3, 4 of 5-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

30 juni t/m 23 juli:
Kreeftenfestijn

Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).

Graag tot ziens,

het P team