Skip to main content

Nieuw 3,4 of 5-gangen menu

Afgelopen weekend zijn we begonnen met het uitserveren van ons nieuwe 3, 4 of 5-gangen menu. Het is altijd weer spannend voor de koks om alle gerechten op smaak en mooi op het bord te krijgen. Ook de bediening moet leren hoe de gerechten aan de gast te presenteren en de passende wijnen aan te bieden.

Het is ons weer gelukt; de borden kwamen leeg terug naar de keuken en de gasten maakten complimenten over de smaken en de opmaak. En dat is toch waar de P’s heel erg blij van worden en waar ze het allemaal voor doen! Aanleiding dus voor de aanwezige brigade om zondagavond het glas te heffen op een geslaagd eerste weekend met dit nieuwe menu. U kunt hiervan nog genieten t/m 23 april, voor het volledige menu verwijzen we u graag naar onze website.

Nieuwe vestiging van HANOS

Het P-Team is continue op zoek naar nieuwe producten, mooie smaken, verrassende productcombinaties, en bereidingswijzen. Vandaar dat een grote P-delegatie afgelopen dinsdag aanwezig was bij de opening van de nieuwe vestiging van HANOS in Maastricht. Daar kon uitgebreid worden geproefd van de talloze hapjes en gerechtjes, een inspiratiebron voor de P koks die zich al dat lekkers goed lieten smaken.

Opvallend is dat er tegenwoordig een veelheid aan (half) voorbereid voedsel te koop is, wellicht een uitkomst voor de restaurants die kampen met personeelstekort, maar een absolute no-go voor Restaurant P waar de vis nog zelf wordt gefileerd, waar alle fonds zelf worden getrokken en waar de desserts zelf worden gemaakt.

Onze kalender

17 maart t/m 23 april:
Naar uw voorkeur een 3, 4 of 5-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Op 8 april is ons restaurant gereserveerd voor een besloten feest.

29 april t/m 21 mei:
Het 5-gangen Asperge Festijn, we serveren dan gerechten voor zowel vega’s alsook niet-vega’s.

Reserveren kan via onze website www.restaurant-p.nl of telefonisch (tel. 06 511 155 40).